Budak29

update bila perlu :)

MENARIK KE FREEPORT A’FAMOSA OUTLET ?

Leave a comment

Salah satu daya tarikan baru untuk kaki shopping di negeri Melaka. Telah dibuka pada tahun 2015 tetapi masih belum beroperasi sepenuhnya..

Masa kami datang pada penghujung 2015 kemudahan asas untuk baby room pun belum lengkap.

 

Deretan Food Truck dengan pelbagai pilihan makanan menjadi pilihan kami, ini kerana Food Court yang masih belum beroperasi.

This gallery contains 12 photos


Leave a comment

JPO Tempat Kaki Shopping

JPO adalah salah satu tempat tumpuan bagi kaki shopping  yang dahagakan barangan berjenama.

Sewa kereta tolak kanak-kanak single seat degan harga RM30 dan deposit RM100 kalau tak silap. Ada single seat dan double seat dengan pelbagai warna untuk dipilih. Sewa boleh dibuat di Information Counter berdekatan Food Court.


11 Comments

JUARA yang TAK didendang….

bola tampar

bukan juara ape pun, cuma johan bola tampar peringkat ikbn peretak,

sukan yang dianjurkan untuk mencari bakat-bakat terpendam untuk bertanding di  peringkat sukan ikbn…

kelas fotografi, menjadi antara pasukan pilihan untuk menjulang kejuaraan yang tiada hadiah untuk diberikan kepada pemenangnya…

final

final yang berlangsung antara jurusan  fotografi VS pramu adalah perlawanan akhir yang bakal menyajikan  persembahan terbaik bagi kedua-dua jurusan ….

memang perasaan masa tu tak terucap la…macam-macam bermain di benak fikiran…mana tak nye smua pasukan yang fotografi telah kalahkan sokong pasukan lawan iaitu jurusan pramu…..

Tetai, kami mempunyai strategi serta resepi tersendiri untuk melamah kan pasukan lawan, turun ke gelanggan dengan berpakaian all black dikenakan pula dengan kaca mata hitam…pehhh…semua dah macam model pakaian sukan la…..he

tetapi dengan berkat, semangat , disiplin serta sokongon yang tak berbelah bagi daripada kelas fotografi sendiri … perlawanan yang berlangsung dengan dramatik ni menyebelahi kelas fotografi…

jadi, KAMILAH JUARA YANG TAK DIDENDANG ITU….

final


3 Comments

BALAS DENDAM OUTING PAGI…LEPAS SUBUH …

senior-k1

Masa  jadi senior ape lagi, tanduk tumbuh la…jeng…jeng…jeng….bukan niat nak wat jahat  Cuma nak bermesra dengan budak-budak junior…..

Sama jugak dengan planning outing senior lepas, ni betul-betul lepas subuh kena berkumpul.macam-macam dia orang ni bawak sweater, songkok, gitar pn ada, macam nak ge melancong pn ada….

Masa yang ditunggu-tunggu telah tiba, semua dipanggil berkumpul untuk menunggu bas, berkumpul la dia orang , suruh beratur macam budak sekolah rendah la plak..

Dah semua berkumpul kami pn apa lagi melambai kan tangan dengan memberikan senyuman sampai kepipi la kat junior yang dah tertipu ni….haaaaaa….…

Tunggu punya tunggu rupanya bas tak sampai ….WA TER KENA BEB…….outing4